Eğitim Kataloğu

Eğitim Kataloğu

Profesyonel fuarcılık, mesleki gelişim ve kişisel gelişime yönelik eğitim programlarını incelemek ve detaylı bilgi almak için Tüyap Akademi eğitim programlarına göz at.

  • Yaklaşan Eğitimler

    11-22 Kasım 2019

    Diksiyon ve Etkili Konuşma

    Firma çalışanlarının, üniversite öğrencilerinin ve mezunlarının fuarcılık endüstrisi faaliyetleri çerçevesinde gerçekleştirecekleri etkinliklerde; doğru diksiyon ve etkili konuşma becerisini geliştirecek bilgilerin paylaşılması.

    Detay
  • Yaklaşan Eğitimler

    4-8 Şubat 2019
    11-15 Mart 2019
    8-12 Nisan 2019
    9-13 Eylül 2019
    7-11 Ekim 2019
    11-15 Kasım 2019

    Seyahat İngilizcesi

    Firma çalışanlarının, üniversite öğrencilerinin ve mezunlarının iş seyahatlerinin organizasyonunda ve seyahat sürecinde kullanabilecekleri temel İngilizce kavramların paylaşılması.

    Detay
  • Yaklaşan Eğitimler

    1 Ekim - 27 Aralık 2019

    Yeni Medya

    Firma çalışanlarının, üniversite öğrencilerinin ve mezunlarının fuarcılık endüstrisi faaliyetleri çerçevesinde daha etkin ve verimli iletişim gerçekleştirmelerini sağlayacak olan yeni medya teknolojileri ve uygulamalarına yönelik bilgilerin paylaşılması.

    Detay
  • Yaklaşan Eğitimler

    24 Haziran-12 Temmuz 2019
    9-27 Eylül 2019

    Renkli ve Dinamik Bir Kariyer İçin Fuarcılık

    Fuar organizasyonu ve yönetimini, Mice endüstrisine ilgi duyan üniversite öğrencilerine ve mezunlarına tanıtmak.

    Detay
  • Yaklaşan Eğitimler

    11-13 Şubat 2019
    19-21 Mart 2019
    16-18 Nisan 2019
    2-4 Eylül 2019
    8-10 Ekim 2019
    12-14 Kasım 2019

    Fuardan Yüksek Fayda Sağlamanın İpuçları

    Fuar katılımcısı olan kurumların verimli ve başarılı bir fuar deneyimi yaşamaları için sürece yönelik pratik bilgilerin paylaşılması.

    Detay
  • Yaklaşan Eğitimler

    20-21 Haziran 2019
    3-4 Eylül 2019

    Fuar Katılımcıları İçin Dijital Dünyada Pazarlama ve Satış

    Fuar katılımcısı olan kurumların verimli bir fuar deneyimi yaşamaları için etkin dijital pazarlama ve satış kampanyalarına yönelik bilgilerin paylaşılması.

    Detay
  • Yaklaşan Eğitimler

    18-20 Haziran 2019
    4-6 Eylül 2019

    Fuar Alanının Dinamikleri

    Fuar katılımcısı olan kurumların verimli bir fuar deneyimi yaşamaları için etkin dijital pazarlama ve satış kampanyalarına yönelik bilgilerin paylaşılması.

    Detay
  • Yaklaşan Eğitimler

    12-14 Haziran 2019
    30 Eylül-2 Ekim 2019

    Fuar Standlarının Dinamikleri

    Katılımcı Firma Standlarına Yönelik Etkin, Fonksiyonel ve Pratik Çözümlerin Özendirilmesi.

    Detay

Eğitmenlerimiz

Güçlü akademik iş birliği ve özgün mesleki eğitimler için uzman eğitmen kadromuzla tanışın.

Ceren YİĞİT

1999 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi-Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim dalından mezun oldu. 2003 yılında yine Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim dalı yüksek lisans programını tamamladı.

Profesyonel iş yaşamında, Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi içinde Başkent Üniversitesi Okulları’nın Eğitim Koordinatörü olarak görev aldı. Ardından, Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi Eğitim Koordinatörlüğü’nde çalıştı. Real Hipermarketleri Bilkent Mağazası’nda Eğitim Yöneticisi ve ardından DSGI International Electro World Türkiye Genel Müdürlüğü’nde Eğitim ve Gelişim Yöneticisi olarak görev aldı. 2013’ten beri Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi’nde Gelişim Danışmanı ve Eğitmen olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Uzmanlık alanları arasında, öğretim tasarımı uzmanlığı, kurumsal akademi tasarımı, özellikle Yönetici ve Liderlik eğitim programlarının tasarımı, eğitimde ölçme ve değerlendirme, eğitim teknolojileri içerik tasarımı, eğitim programlarının uygulanması ve bütünsel yönetimi vardır. Yiğit, kişisel gelişim eğitimlerinin yanı sıra, yetişkin eğitimi ve eğiticinin eğitimini de Sabancı Üniversitesi EDU bünyesinde vermektedir.

Asena YALINIZ

Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1990 yılında mezun olarak profesyonel hayatına aynı yıl ESDA A.Ş.'de Araştırma Asistanı ünvanı ile başlamıştır. 1993 yılında İnsan Kaynakları Asistanı olarak başladığı Çayeli Bakır İşletmeleri A.Ş.'de 1994-1998 yıllarında İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapmıştır. 1998-2000 yıllarında Continent Alışveriş Merkezleri A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörü, 2000-2001 yılları arasında CarrefourSA İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmıştır. 2002-2013 yılları arassında TeknoSA'da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi olarak çalışmış, Ağustos 2013’te CarrefourSA İcra Kurulu Üyesi ve CarrefourSA İnsan Kaynakları Direktörü görevine atanmıştır. 2015-2016’da 1 yıl süre ile eşzamanlı olarak Carrefoursa ve Teknosa İK Direktörü görevini üstlenmiştir. Şu anda kariyerine İnsan Kaynakları Danışmanı ve Eğitmen olarak devam etmektedir.

Nazan GÜNGENCİ

İstanbul Amerikan Robert Lisesi'nden mezuniyetini takiben Boğaziçi Üniversitesi Temel Bilimler Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden şeref belgesiyle lisans derecesi aldı. Aynı dönemde gerekli dersleri tamamlayarak Eğitim Fakültesi’nden Pedagojik formasyon almaya hak kazandı ve sonrasında aynı fakültenin Rehberlik ve Danışmanlık Bölümü’nde bir sömestr yüksek lisans çalışması yaptı.

Kariyerine 1981 yılında, özel bir lisede İngilizce öğretmeni olarak başladı. Sonraki yıllarda devlet ve vakıf üniversitelerinde İngilizce okutman olarak mesleğine devam etti. Halen kurumlarda yetişkinlere ve çeşitli seviyedeki okullarda öğrenim gören öğrencilere teke tek ve grup olarak İngilizce özel dersler vermektedir. Güngenci, yanı sıra Türkiye’de yaşayan yabancılara da Türkçe öğretmektedir. Aynı zamanda Tüyap Akademi’nin iç eğitmeni olarak yer almaktadır.

Sadık KARAMUSTAFA

Grafik tasarımcı, eğitimci.1946 Yalıköy, Ordu.

İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde grafik tasarım eğitimi gördü. Mimar Sinan Üniversitesi’nde yaptığı yüksek lisans ve sanatta yeterlik çalşmalarının ardından 2005’de doçent, 2011’de profesör oldu. 1989’dan bu yana aynı kurumda öğretim görevlisi ve öğretim üyesi olarak görev yaptı. 1997’de başladığı Uluslararası İstanbul Grafik Tasarım Günleri/Grafist’in yönetmenliğini yürütüyor.

Öğrencilik yıllarında çalışma yaşamına adım attı. Reklam ajanslarında çalıştı. 1979-1999 yıllarında serbest tasarımcı olarak çeşitli kuruluşlara hizmet verdi. 2000’de kızı Ayşe Karamustafa ile Karamustafa Tasarım’ı kurdu. Sosyal ve kültürel konularda ürünler verdi; müzeler, galeriler. kültür merkezleri, müzik, film ve tiyatro þirketleri ile sivil toplum kuruluşları için, tarih, arkeoloji, konser, plastik sanatlar, fotoğraf, edebiyat konulu afişler, logolar, kitaplar, dergiler, sergiler, kataloglar, kurumsal kimlik programları tasarladı. 2008 Frankfurt Kitap Fuarı Konuk Ülke Türkiye Projesi’nin baş küratörlüğünü üstlendi. 1995’den bu yana Tüyap Kitap ve Sanat Fuarlarının tasarım danışmanlığını yapıyor.

Fransa, İran ve Japonya’da kişisel sergileri düzenlendi. Yurt içinde İstanbul, İzmir, Diyarbakır ve Bursa’da kişisel sergiler yaptı.1981-2015 yılları arasında GMK’nin Grafik Ürünler Sergilerinin hepsine katıldı; grafik tasarımın çeşitli dallarında ellinin üzerinde işi ödüllendirildi. Üç uluslararası ödül kazandı. İşleri birçok uluslararası bienal ve trienal sergilerine seçildi. Uluslararası yarışma, sergi ve etkinliklere jüri üyesi, konuşmacı ve atölye yöneticisi olarak davet edildi. Grafik tasarım ve eğitim konusunda yüzün üzerinde yazısı yayımlandı.1995-1999 yıllarında Grafik Tasarım Dernekleri Uluslararası Konseyi İcograda’da başkan yandımcılığı görevi yaptı. 1997’de AGI / Uluslararası Grafik Birliği’ne üye seçildi.

KARİYERİNDE FARK YARAT.

/CMSFiles/Image/Banner/banner 2
/CMSFiles/Image/Banner/banner 4

RENKLİ VE DİNAMİK BİR KARİYERE ADIM AT.

Formunuz başarı ile gönderildi.

Formunuz gönderilemedi.

Eğitim Başvuru Formu

Size en uygun eğitimi seçin, öğrenmeye hemen başlayın.