40. Kuruluş Yılı Projesi TÜYAP AKADEMİ

TÜYAP AKADEMİ özgün programlarıyla eğitim alanında faaliyete geçiyor!

TÜYAP Fuarcılık Grubu ülkemiz fuarcılık endüstrisindeki öncü ve lider konumu ile 40. Kuruluş Yılı arifesinde, fuarcılık mesleğindeki deneyimini ve gelişimin sürekliliğine olan inancını TÜYAP AKADEMİ’yi kurarak yaşam boyu öğrenmeye katkı misyonunu hayata geçiriyor.  Böylelikle fuarcılık sektörüne olan gönül borcunu; ekonominin itici gücünü oluşturan çeşitli sektör kuruluşlarının, özellikle küçük ve orta boy işletmelerin farkındalıklarını arttırarak ve geleceğin fuarcılarını yetiştirip sektöre katarak yerine getirmeyi hedefliyor.

TÜYAP Fuarcılık Grubu Hakkında

Ana faaliyet konusu yurt içinde ve yurt dışında fuar düzenlemek olan TÜYAP, 1979 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Çağdaş fuar merkezi ihtiyacının karşılanması hedefiyle, uluslararası standartlarda modern bir alt yapıya sahip “TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi”ni 1996 yılında hizmete açmıştır.

TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi 120.000 m2 kapalı ve 25.000 m2 açık fuar alanında,  14 Salonu ile Türkiye'de özel sektörün sahip olduğu tek ve en büyük fuar merkezidir. Kuruluş İstanbul'daki gelişim ve büyümesine paralel olarak, Anadolu'ya da birçok yatırım yapmış; 2002 yılında Bursa, 2003 yılında Konya, 2006 yılında Adana, 2008 yılında Diyarbakır, 2014 yılında Samsun ve son olarak da 2018 yılında Erzurum ve Eskişehir Fuar Alanlarını hizmete sunmuştur.

TÜYAP  yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun ve Trabzon, yurt dışında da Halep, Moskova, Sofya, Tahran, Tiflis ve Üsküp ofisleri ve 26 ülkedeki temsilcilik ağıyla, dünyada ve ülkemizde fuarcılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından birisi haline gelmiştir. Benimsediği Kalite Yönetim Sistemi doğrultusunda faaliyetlerini 2002 yılından bu yana sahip olduğu TS EN ISO 9001:2008 Kalite Belgesi prensiplerine göre sürdürmektedir.

"MyTüyap" gerçek zamanlı bir iç mekan yönlendirme sistemidir.  Detaylı katılımcı araması, etkinlik takvimi, online davetiye ve yaka kartı gibi özellikler ile benzersiz ve zahmetsiz bir fuar deneyimi için tasarlanmıştır.

"Tüyap Palas"  başta fuar katılımcıları ve ziyaretçilerine ‘’Çalıştıkları Yerde Dinlenebilmenin’’  konfor ve kolaylığını bir arada sunmak üzere;  deniz, göl ve şehir manzaralı toplam 630 odasıyla, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'ne doğrudan geçiş imkanı sunan, İstanbul’un ikinci büyük 5 yıldızlı Otelidir.

2018 / 2019 Yılı Fuar Takvimleri  ve detaylı bilgi için http://tuyap.com.tr/yi ziyaret edebilirsiniz.

Formunuz başarı ile gönderildi.

Formunuz gönderilemedi.

Eğitim Başvuru Formu

Size en uygun eğitimi seçin, öğrenmeye hemen başlayın.